ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | "Η ισχύς εν τη ενώσει" στον Κολοσσό!

Το τελευταίο του παιχνίδι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο δίνει το προσεχές Σάββατο (18/5, 19:00) ο Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Αρη και την Πέμπτη (16/5) η οικογένεια των "θαλασσί" θα έχει την ευκαιρία να περάσει μία ξεχωριστή μέρα.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Χατζηλαζάρου προσκάλεσε τα μέλη της διοίκησης, τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και το σταφ της ομάδας στο ξενοδοχείο του "Lindos Princess", αποδεικνύοντας και έμπρακτα την αγάπη και στήριξη του στη φετινή προσπάθεια.

Ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε για του Ροδίτες και την Πέμπτη (16/5) οι "θαλασσί" θα διανυκτερεύσουν στο "Lindos Princess", αποδεικνύοντας αυτό που λέει ο λαός μας: "η ισχύς εν τη ενώσει". Ετσι, αμέσως μετά το τέλος της αυριανής (16/5) πρωινής προπόνησης, προπονητές και παίκτες του Κολοσσού θα μεταβούν στην Νότια Ρόδο, προσκεκλημένοι του αντιπροέδρου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Βασίλης Φραγκιάς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για την τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς κόντρα στον Αρη.

Παράλληλα, η ΚΑΕ ενημέρωσε και για τα εισιτήρια του ματς με τους Θεσσαλονικείς: "Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τον Αρη (Σάββατο 18/5, 19:00) θα τεθούν στη διάθεσή των φιλάθλων, δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Συγκεκριμένα το εκδοτήριο που βρίσκεται στο Βενετόκλειο θα είναι ανοιχτό για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ και η ομάδα μας καλεί τον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να βοηθήσει την προσπάθεια της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου".

Keywords
Τυχαία Θέματα