ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Φραγκιάς: "Δίκαιη η νίκη της Καβάλας"

Ο Κολοσσός δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Καβάλα και ο Βασίλης Φραγκιάς αναγνώρισε την δίκαια επικράτηση της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη πορεία ομάδων από την επαρχία.

"Δίκαια νίκησε η Καβάλα, το ήθελε πιο πολύ το ματς από εμάς. Δεν ήρθαμε για να χάσουμε και αυτό φάνηκε όταν παλέψαμε το ματς την στιγμή που είχαμε μείνει πολύ πίσω το σκορ. Το ευχάριστο είναι να βλέπεις φέτος ομάδες επαρχιακές, όπως η Ρόδος, η Καβάλα, η Δράμα, να βρίσκονται τόσο ψηλά", δήλωσε ο τεχνικός των «θαλασσί» ενώ ο Αντώνης Ασημακόπουλος από την πλευρά των παικτών πρόσθεσε:

"Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, όπου δε μπορέσαμε να έχουμε την ενέργεια που θέλαμε. Το ευχάριστο είναι ως εάν και βρεθήκαμε να χάνουμε με 17 πόντους διαφορά, δεν παρατήσαμε το παιχνίδι και το παλέψαμε μέχρι τέλους. Μπράβο στην Καβάλα και στον κόσμο της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Κολοσσού, που βρίσκεται διαρκώς κοντά μας σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο και μας αφήνει να απολαμβάνουμε αυτό το όμορφο ταξίδι στο μπάσκετ".

Keywords
Τυχαία Θέματα