ΚΙΜΚΙ | Λόντσαρ: "Τελευταία ευκαιρία με Ολυμπιακό"

Ο σέντερ της Κίμκι, Κρέσιμιρ Λόντσαρ, θέτει ως ορόσημο για τη φετινή χρονιά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "rsport.ru"

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κίμκι για την τελευταία αγωνιστική του TOP 16 της Euroleague

και ο Κρέσιμιρ Λόντσαρ το χαρακτηρίζει ως το "ματς της χρονιάς". Περιμένει μια καυτή έδρα που θα πιέζει την ομάδα του Πειραία για τη νίκη αλλά όπως τόνισε, και οι παίκτες της Κίμκι θα έχουν το πάθος για να φύγουν με το "διπλό".

"Για εμάς είναι η τελευταία ευκαιρία, το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Και αυτό δεν θα είχε γίνει έτσι, εάν νικούσαμε την Κάχα Λαμποράλ. Τώρα είναι δύσκολη η κατάσταση, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε τη νίκη, προκειμένου να προκριθούμε στα play offs. Ξέρουμε πως στο ματς με τον Ολυμπιακό θα αγωνιστούμε μπροστά σε 15.000 κόσμο", δήλωσε αρχικά ο Κρέσιμιρ Λόντσαρ και συμπλήρωσε:

"Είναι δύσκολο να παίζεις εκτός έδρας, αλλά από την άλλη στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια δεν παίξαμε καλά. Ωστόσο, ήμασταν καλοί με Μπαρτσελόνα και Σιένα. Στα παιχνίδια του TOP 16 όλα μπορούν να συμβούν μέσα σε λίγα λεπτά. Ο καθένας στην ομάδα καταλαβαίνει την κατάσταση και είμαστε έτοιμοι για να μπούμε στο παρκέ".

Keywords
Τυχαία Θέματα