ΚΙΜΚΙ | Κόπονεν:" Όλα είναι στο χέρι μας"

Μπορεί να έχρισε ως φαβορί τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με την Χίμκι ο Πέτερι Κόπονεν, όμως ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα έρθει για να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν μέσα στο ΣΕΦ.

Η Χίμκι πρέπει να νικήσει μέσα στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό(4/4, 21.45), αν θέλει να προκριθεί στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα σύμφωνα με τον Πέτερι Κόπονεν. Ο Φιλανδός γκαρντ παρότι θεωρεί πως οι πρωταθλητές

Ευρώπης και Ελλάδας είναι το φαβορί στην μεταξύ τους αναμέτρηση, ξεκαθάρισε ότι όλα είναι στο χέρι τους και πως θα δώσουν τα πάντα για την νίκη.

"Το δράμα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αυτή την εβδομάδα έχουμε το τελευταίο παιχνίδι στο TOP 16 και η κατάσταση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Πρέπει να νικήσουμε, αλλιώς θα μείνουμε εκτός. Είναι το “do or die”. Και το ίδιο ισχύει και για άλλες ομάδες του ομίλου. Θα έχουμε δύσκολο έργο. Αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό, τον περσινό πρωταθλητή, στην έδρα του στον Πειραιά. Ο όμιλος είναι τόσο ισορροπημένος που μία νίκη μπορεί να σου δώσει το πλεονέκτημα έδρας στα play offs, αλλά εάν χάσεις θα μείνεις απ’ έξω. Θα γίνει μία μάχη, γιατί και ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη. Δεν τα έχουμε πάει τόσο καλά στα εκτός έδρας φέτος, όμως πιστεύω πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνουμε! Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, όπως είναι συνήθως οι γηπεδούχοι, αλλά εμείς σίγουρα θα πάμε εκεί και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα. Είναι μόνο ένα παιχνίδι και όλα είναι πιθανά. Δεν θέλουμε να τελειώσει από τώρα η σεζόν στην Ευρωλίγκα! Όλα είναι στο χέρι μας", έγραψε μεταξύ άλλων ο Πέτερι Κόπονεν στο blog που έχει στην Ευρωλίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα