ΚΑΒΑΛΑ | Νίκου: «Παίζει για την ομάδα ο Σίμονς»

Ο Θωμάς Νίκου μίλησε στην εφημερίδα Sportday για την Καβάλα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον γνώριμό του Σέντρικ Σίμονς, ο οποίος ανήκει πλέον στο δυναμικό του Ολυμπιακού.

«Είναι από τα παιδιά που έχουν πολύ καλή αθλητική παιδεία. Παίζει για την ομάδα και κάνει ό,τι του πει ο προπονητής. Τα δίνει όλα. Τα προσόντα του είναι άξια

αναφοράς. Πιστεύω ευκαιρία σαν και αυτή του Ολυμπιακού ο Σέντρικ δεν θα την άφηνε να περάσει έτσι και πιστεύω πως θα δείξει τις ικανότητές του», ανέφερε ο τεχνικός της Καβάλας για τον Σέντρικ Σίμονς.

Επίσης, ο Θωμάς Νίκου επισήμανε πως «από τη στιγμή που έμεινε η διοίκηση ως έχει και δεδομένου ότι υπήρχε και συνεργασία δύο χρόνων στο παρελθόν (σ.σ:. ήταν βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη, 2010-2012), δεν χρειάστηκε και πολύ να το σκεφτώ. Η απάντηση ήταν εύκολη. Δεδομένου κι ότι η ομάδα θέλει να πρωταγωνιστεί. Εχουμε θέσει το πρόγραμμά μας ώστε να έχουμε δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2», ήταν τα λόγια του 41χρονου προπονητή, ο οποίος σχολίασε και το αν η άνοδος στην Α1 είναι μονόδρομος: «Θεωρητικά ναι. Προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ όσο πιο γρήγορα γίνεται, να δούμε τους αντιπάλους μας και τα ρόστερ τους. Θεωρώ πως λόγω και του προέδρου αλλά και όταν μιλάμε για την Καβάλα, πρέπει η ομάδα να βρίσκεται στην Α1 και ελπίζω να γίνει αυτό στη χρονιά που μας έρχεται. Χρειάζεται δουλειά και σοβαρότητα και θεωρώ πως είναι στοιχεία που θα τα έχουμε».

Οσον αφορά για το πρωτάθλημα της Α2, ανέφερε: «Ξέρουμε σε ποιο πρωτάθλημα παίρνουμε μέρος. Πράγματι τα τελευταία χρόνια είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αναμένεται να γίνει και ακόμη πιο ανταγωνιστικό. Παρ' ότι τα μπάτζετ θα πέσουν και άλλο».

Τέλος, για τον κόσμο της Καβάλας,είπε «Η Καλαμίτσα ήταν ανέκαθεν το "φρούριο" της Καβάλας. Ο κόσμος έχει στηρίξει την ομάδα πάρα πολύ, σε αθλητικά πλαίσια. Πιστεύω πως η διοίκηση θα πείσει τον κόσμο να στηρίξει και φέτος την ομάδα στην προσπάθειά της. Θεωρώ και εύχομαι να σταθούν στο πλάι μας ώστε να πανηγυρίσουμε την άνοδο στο τέλος της χρονιάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα