ΚΑΒΑΛΑ | Γκαγκαλούδης: "Θα με βρείτε μπροστά σας..."

Σε χωριστούς δρόμους θα βαδίζουν η Καβάλα και ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, καθώς η συνεργασία των δύο πλευρών οδεύει προς το τέλος της. Πλέον, το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί το "διαζύγιο" των δύο πλευρών είναι η επίσημη ανακοίνωσή του και ο έμπειρος γκαρντ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του.


"Ό,τι και αν πείτε για μένα την συνείδησή μου την έχω πεντακάθαρη. Επαιξα με βαρύ διάστρεμμα, έπαιξα με

θλάση και ήμουν κύριος και το ευχαριστώ είναι χωρίς να ξέρω τίποτα να μαθαίνω ότι με διώχνετε χωρίς λόγο. Φεύγω μόνος μου λοιπόν γιατί πάνω από όλα στη ζωή είναι η αξιοπρέπεια.Και όλοι εσείς από την πρώτη μέρα μου στην Καβάλα με "θάβατε" και τώρα πανηγυρίζετε να ξέρετε ότι όλα είναι δανεικά και αγύριστα", έγραψε αρχικά ο Γιάννης Γκαγκαλούδης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Και το κυριότερο, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου Θωμά Αράπη, Στιβ Πάνο, Νίκο Στεφανίδη, Ουίλιαμ Κρίστοφερ Κόλεμαν, Νεμάνια Μίτροβιτς, Πέτρο Βελισσαρίου, Δημήτρη Καλαμπάκα. Σωτήρη αδερφέ μου, θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου. Θα μου λείψουν όλα όσα κάναμε μαζί.

Εγώ το μόνο που θα πω είναι ένα πράγμα. Ενα πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μου σε όλους τους Καβαλιώτες. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Ηταν τιμή μου που ήμουν μαζί σας. Εύχομαι τα καλύτερα και η ομάδα να μείνει. Αλλά για εσάς που είπατε ψέμματα θα με βρείτε μπροστά σας κοπρόσκυλα..."

Keywords
Τυχαία Θέματα