Κ.Α.Ο.Δ. | Ζάρας: "Ήταν προκλητικός ο Πάσαλιτς"

Για το σκηνικό που εκτυλίχθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα της χθεσινής αναμέτρησης του ΚΑΟΔ με τον Άρη στη Δράμα πήρε θέση ο Θοδωρής Ζάρας, ο οποίος χαρακτήρισε προκλητική τη συμπεριφορά του Μοχάμεντ Πάσαλιτς.

"Όταν δεχτήκαμε το καλάθι, ένιωσαν σαν να μας έκλεβαν το παιχνίδι, με δεδομένο ότι ήμασταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια. Δεν θεωρώ ότι μας το χάρισε ο Αρης με την τεχνική ποινή στο τέλος, άλλωστε στο μπάσκετ στα 2,2'' πολλά μπορούν να συμβούν. Δεν άκουσα τι έλεγε ο Πάσαλιτς, αλλά είδα απλά ότι μιλούσε πολύ έντονα και ήταν προκλητικός. Ο Μισέλ είχε νευριάσει, δεν καταλάβαινε τι του έλεγε, αλλά αντιλαμβανόταν πως ήταν προκλητικός", δήλωσε αρχικά στον "Sentra FM 103,3" ο 24χρονος σούτινγκ γκαρντ, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την πρωτοβουλία που πήρε να εκτελέσει ο ίδιος τις δύο ελεύθερες βολές της τεχνικής ποινής που δόθηκε στον Πάσαλιτς.

"Ναι ζήτησα να τις εκτελέσω, αν και πιστεύω πως και ο προπονητής μου το ίδιο θα έλεγε. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάζεσαι να είσαι ζεστός ή κρύος. Απλά, πίστευα ότι θα τις βάλω και τις έβαλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα