Κ.Α.Ο.Δ. | Μάρκοβιτς: «Δεν ξεχνάω με ποιον παίζαμε»

Ο ΚΑΟΔ δεν είχε απαιτήσεις από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, με τον Νέναντ Μάρκοβιτς να μένει εν μέρει ικαοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Καλή τύχη στην Ευρώπη. Παίζαμε με μία απ' τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά θα ήμουν πιο ευχαριστημένος, αν τα πηγαίναμε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεχθήκαμε 56 πόντους. Είναι πολλοί γι' αυτό που θέλουμε να είμαστε. Αλλά δεν ξεχνάω με ποιον παίζαμε.

Εν γένει είμαι ευχαριστημένος, δουλέψαμε σκληρά μέσα στην εβδομάδα. Το αφήνουμε πίσω μας. Ευτυχώς δεν προέκυψε άλλος τραυματισμός. Εύχομαι να αναρρώσουν οι υπόλοιποι και να είμαστε πλήρεις με τον Ηλυσιακό (9/11) στην έδρα μας», δήλωσε ο Νέναντ Μάρκοβιτς, ενώ ο Σταμάτης Μπένας από την πλευρά των παικτών του ΚΑΟΔ πρόσθεσε:

«Ξέραμε ότι παίζουμε με μία απ' τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς. Ο στόχος μας ήταν να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί, πιστεύω σε κάποια κομμάτια τα καταφέραμε. Τώρα κοιτάμε τους τρεις τελικούς που έχουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα