Κ.Α.Ο.Δ. | Μάρκοβιτς: "Μας τελείωσε η βενζίνη"

Ο ΚΑΟΔ, με τον Νέναντ Μάρκοβιτς για πρώτη φορά στον πάγκο του ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ και ο νέος κόουτς των Δραμινών τόνισε ότι η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε εξαιρετικά, αλλά στο δεύτερο μισό οι παίκτες του έμειναν από βενζίνη.

"Ηταν ένα ματς παράδειγμα για εμάς όσον αφορά τα εκτός έδρας. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα λάθος, ο ΠΑΟΚ είχε οκτώ επιθετικά ριμπάουντ, αλλά γενικώς παίξαμε

εξαιρετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο μας μπέρδεψε η ζώνη, προσπαθήσαμε να έχουμε ενέργεια αλλά μας τέλειωσε η βενζίνη μας. Κάναμε 15 λάθη, όμως, γενικά δεν εχω παράπονα από τους παίκτες μου, θα πρέπει να δουλέψουμε στον ψυχολογικό τομέα γιατί είναι νεαροί, είναι δύσκολο να χάνεις παιχνίδια στον πόντο. Από εδώ και πέρα θέλουμε κάποιες εκτός έδρας νίκες", είναι τα όσα δήλωσε ο Νέναντ Μάρκοβιτς μετά από το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Λούις Ντέιλ από την πλευρά του είπε: "Ξεκινήσαμε με ενέργεια το πρώτο ημίχρονο, πήραμε πολλά από την επίθεση, αλλά στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ μας μπέρδεψε από την ζώνη και βγήκαμε από τον ρυθμό μας. Αν και θα πρέπει να πω ότι ο αντίπαλος γενικά έκανε πολύ καλή δουλειά"

Keywords
Τυχαία Θέματα