Κ.Α.Ο.Δ. | Καλαφατάκης: "Εδειξε πόσο δυνατός είναι ο Ικαρος"

Ο ΚΑΟΔ υποδέχεται τον Ικαρο, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τον Γιώργο Καλαφατάκη να τονίζει ότι η νίκη των Καλλιθεατών επί του Παναθηναϊκού φανέρωσε το πόσο δυνατή ομάδα είναι...

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ικαρος προέρχεται από μία πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό κάτι που δείχνει το πόσο δυνατός αντίπαλος είναι. Αυτό που έχω πει στους παίκτες μου είναι

ότι αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το αντίστοιχο του Κυπέλλου μια και τότε ο Ικαρος είχε δύο σημαντικές απουσίες ενώ ήταν και στο στάδιο της προετοιμασίας ακόμη.

Πιστεύω ότι οι φίλοι της ομάδος θα βρεθούν κοντά μας για να μας βοηθήσουν ώστε να πετύχουμε μία σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος".

Από πλευράς του, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, τόνισε: "Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες.Μία ομάδα πλήρη σε όλες τις θέσεις που θα έρθει στην Δράμα με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής.Πρέπει να προσπαθήσουμε 40’ και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας για να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη.Καλώ τους φιλάθλους μας να βρεθούν κοντά μας γιατί χρειαζόμαστε την στήριξή τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα