Κ.Α.Ο.Δ. | Επίσκεψη στο μουσικό σχολείο Δράμας

Κοντά στα παιδιά του μουσικού σχολείου Δράμας βρέθηκε την Πέμπτη (17/01) αντιπροσωπεία παικτών του ΚΑΟΔ, με τους αθλητές να μοιράζουν αυτόγραφα και δώρα στους μαθητές και να απαντούν στις ερωτήσεις τους.

Στο πλαίσιο του προγράμματος της ΚΑΕ "ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ" οι Γιώργος Καλαφατάκης, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, Κέβιν Πάλμερ, Γκάι Μισέλ, Στέλιος Ιωάννου, ο βοηθός προπονητή Κυριάκος Παπαδόπουλος αλλά και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, κ. Παρασκευάς επισκέφθηκαν

το μουσικό σχολείο Δράμας. Η αντιπροσωπεία του ΚΑΟΔ έτυχε θερμής υποδοχής από τους μικρούς μαθητές που είχαν γεμίσει το αμφιθέατρο του σχολείου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Καλαφατάκης και οι παίκτες μίλησαν στα παιδιά για τον αθλητισμό γενικότερα και το μπάσκετ ειδικότερα. Στη συνέχεια τα παιδιά έκαναν ερωτήσεις στους παίκτες και τον προπονητή και στο τέλος πήραν όλα αυτόγραφα. Πριν αποχωρήσουν οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας, έκαναν δώρο στο σχολείο μπάλες του μπάσκετ και κάλεσαν όλα τα παιδιά να παρακολουθούν τους αγώνες του ΚΑΟΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα