ΙΤΑΛΙΑ | Τρινκιέρι: "Απογοήτευση ή θέληση για νίκη;"

Η Καντού έχασε την ευκαιρία για να "κλείσει" εισιτήριο για τον τελικό του Ιταλικού πρωταθλήματος, χάνοντας εντός έδρας από την Ρόμα με 69-74.

Ο ημιτελικός ανάμεσα στη Ρόμα και τη Καντού θα κριθεί στο έβδομο και τελευταίο παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες έχουν από τρεις νίκες.

Σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Καντού, Τρινκιέρι, δεν μάσησε τα λόγια του σχετικά με τον δύσκολο αγώνα στη Ρώμη: "Θα δούμε αν είναι πιο μεγάλη η απογοήτευση ή η θέληση να κάνουμε ένα ακόμα διπλό. Σίγουρα θέλαμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας, αλλά πλέον γυρνάμε σελίδα, υπάρχει ο έβδομος

αγώνας και είναι εκτός έδρας. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Δεν καταφέραμε να προστατεύσουμε το καλάθι μας και τα 10 λάθη ανάμεσα στο τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο, επηρέασαν την επιθετική μας ικανότητα".

Για τον επερχόμενο αγώνα της Πέμπτης (6/6) στη Ρώμη, ο προπονητής της Καντού τόνισε: "Θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας, να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας σωματικές και πνευματικές για έναν καλύτερο αγώνα στο 7ο παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα