ΙΤΑΛΙΑ | Βαρέζε και Σιένα στον τελικό του Κυπέλλου

H Βαρέζε και η Σιένα είναι οι δύο ομάδες που θα παλέψουν για το τρόπαιο του ιταλικού Κυπέλλου το βράδυ της Κυριακής (10/02), καθώς επικράτησαν της Ρόμα και της Σάσαρι αντίστοιχα, στα ημιτελικά του θεσμού.

Η Βαρέζε πάτησε γκάζι στα τελευταία λεπτά και πήρε τη νίκη επί της Ρόμα με 81-71 και παράλληλα την πρόκριση για τον τελικό του ιταλικού Κυπέλλου.

Η Βαρέζε ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο (18-10) αλλά η Ρόμα δεν την άφηνε να ανοίξει περισσότερο την διαφορά, η οποία στο ημίχρονο περιορίστηκε στους τρεις πόντους. Η Βαρέζε

όμως ανέβασε "στροφές" στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήρε τελικά τη νίκη-πρόκριση.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Εμπι Ερέ με 23 πόντους και τον ακολούθησε ο Ντούσαν Σάκοτα με 21 πόντους. Για την Ρόμα ξεχώρισαν ο Τζόρνταν Τέιλορ με 20 πόντους και ο Φιλ Γκος με 19 πόντους.

Η Σιένα ανέβασε "στροφές" στο τελευταίο δεκάλεπτο και με οδηγό τον Ντάνιελ Χάκετ, επικράτησε της Σάσαρι με 78-85 και προκρίθηκε στον τελικό του Ιταλικού Κυπέλλου.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 38-38 αλλά η Σάσαρι στο 30' κατάφερε να προηγηθεί με 56-52. Η Σιένα όμως πάτησε γκάζι στο τέταρτο δεκάλεπτο και με επιμέρους σκορ 22-33 πήρε τελικά τη νίκη.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ντάνιελ Χάκετ με 19 πόντους και τον ακολούθησε ο Ντέιβιντ Μος με 13 πόντους.

Για την Σάσαρι ξεχώρισε ο Μπούτσι Θόρτον με 29 πόντους και ο Τόνι Έσλεϊ με 13 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα