ΙΣΠΑΝΙΑ | Ολα έτοιμα για τον "Εl Clasico" τελικό

Στις 6 Ιουνίου ξεκινούν οι τελικοί του ισπανικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης και οι πρωταγωνιστές των δύο ομάδων μίλησαν για την "μάχη"των δύο μεγάλων ισπανικών συλλόγων.

Αρχικά ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ είπε: "Το να έχουμε τελικούς ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ σημαντικό για το μπάσκετ, τους φιλάθλους και γενικά τον αθλητισμό.

Όλοι μας παίζουμε για τους φιλάθλους μας, όχι για τους εαυτούς μας. Συνήθως το κοινό που παρακολουθεί

τόσο μεγάλα παιχνίδια έχει υψηλού επιπέδου κοινό. Φυσικά σεβόμαστε τον αντίπαλό μας. Για να νικήσουμε πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά, να παίξουμε καλή άμυνα επίθεση, να πάρουμε τα ριμπάουντ".

Με την σειρά του, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, που στάθηκε στον τραυματισμό του, πρόσθεσε: "Δεν έχει σημασία ο πόνος, αλλά οι τελικοί. Έχουν περάσει δέκα μέρες και πρέπει να το ξεχάσω, δούλεψα για να γυρίσω για το καλύτερο. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για μένα, έχασα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Πρέπει να κατακτήσουμε αυτό τον τίτλο, γιατί μετά το χαμένο Copa del Rey και το Φάιναλ Φορ είναι ο μόνος στόχος που μας έμεινε".

Ο Πάμπλο Λάσο, τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε: "Οι τελικοί είναι για να κερδίζεις, όχι απλά για να παίζεις. Σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Είναι τελικοί κι ο συναγωνισμός είναι πολύ σκληρός, ειδικά όταν αγωνίζονται ομάδες με τόσο υψηλό επίπεδο. Τα φαβορί δεν υπάρχουν, μάλιστα διάβασα στον Τύπο ότι χρήζουν φαβορί την Μπαρτσελόνα".

Ο άσος της "βασίλισσας" Σέρτζιο Γκιουλ συμπλήρωσε: "Κάναμε πολύ καλή δουλειά στους ημιτελικούς για να φτάσουμε εδώ, αλλά αυτό ήδη βρίσκεται στο παρελθόν. Η Μπαρτσελόνα έχει το πλεονέκτημα, αλλά θα πρέπει να παλέψει σκληρά για να νικήσει. Πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα