ΙΣΠΑΝΙΑ | Οι κορυφαίοι της ACB

Την καλύτερη πεντάδα του ισπανικού πρωταθλήματος επέλεξαν παίκτες, προπονητές, φίλαθλοι και εκπρόσωποι των ΜΜΕ με ισότιμη ψήφο, με τους παίκτες της Λαγκούν Άρο να κλέβουν την παράσταση.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μανώλη Παπαμακάριου είχε τον Σέρχι Βιδάλ και τον Άντι Πάνκο στη σχετική λίστα, την οποία συμπληρώνουν ο Σέρχιο Γιουλ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μίρζα Τελέτοβιτς της Κάχα Λαμποράλ και ο Έραζεμ Λόρμπεκ της Μπαρτσελόνα.

Ο Γιουλ μάζεψε 90 βαθμούς για τη θέση του πόιντ γκαρντ, με τους Χουέρτας (Μπαρτσελόνα), Πριγκιόνι

(Κάχα Λαμποράλ), Γιόμπαρτ (Αλικάντε) και Τζάκσον (Μπιλμπάο) να ακολουθούν.

Τους ίδιους βαθμούς με τον Ισπανό άσο των Μαδριλένων συγκέντρωσε και ο Βιδάλ για τη θέση του σούτινγκ γκαρντ, με τον συμπαίκτη του Πάνκο να έχει 85, βγαίνοντας πρώτος στους σμολ φόργουορντ, αφήνοντας πέμπτο τον Κώστα Βασιλειάδη της Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη με 15. Στη δεύτερη και τρίτη σειρά βρέθηκαν ο Τζέισι Κάρολ της "βασίλισσας" και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο των μπλαουγκράνα με 25 πόντους έκαστος.

Τέλος, όσον αφορά, τη θέση των πάουερ φόργουορντ/σέντερ, ο Μίρζα Τελέτοβιτς σάρωσε με 100 βαθμούς, ενώ 35 είχε ο Έραζεμ Λόρμπεκ, 25 ο συμπαίκτης του στην Μπάρτσα, Μπονιφάς Εντόνγκ, αλλά και ο Τζάστιν Ντόελμαν της Μανρέσα, με τον Πολ Ντέιβις της Καχασόλ να μαζεύει 15.

Keywords
Τυχαία Θέματα