ΙΣΠΑΝΙΑ | Κατσικάρης: "Μπορούμε να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα"

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ευελπιστεί να πάρει η Μπιλμπάο απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με τον Ελληνα προπονητή, Φώτη Κατσικάρη να πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να επικρατήσει.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Κυριακή (07/10) για την δεύτερη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, με την Μπιλμπάο να είναι γηπεδούχο. Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπιλμπάο για την αναμέτρηση.

"Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε μια αγωνιστική κατάσταση η οποία μας επιτρέπει να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα", δήλωσε αρχικά ο Ελληνας προπονητής και συνέχισε

λέγοντας: "Η Μπαρτσελόνα είναι μια σπουδαία ομάδα, που είναι σχεδιασμένη για να κατακτά τίτλους. Εχει κάνει αρκετές αλλαγές αλλά έχει πάντα τον ίδιο προπονητή. Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες τους θα είναι πιο προσεκτικοί και θα ψάχνουν την αντίδραση".

"Δουλέψαμε τα λάθη μας. Πάνω- κάτω είχαμε ισορροπία στο παιχνίδι μας, αλλά όχι και επιτυχία και πρέπει να δούμε τις εναλλακτικές μας", δήλωσε στο τέλος ο Φώτης Κατσικάρης για την ήττα της ομάδας του στην πρεμιέρα από την Γκραν Κανάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα