ΙΣΠΑΝΙΑ | Ελληνική στήριξη στην Μπανταλόνα

Ο σύνδεσμος φίλων της Μπανταλόνα στην Ελλαδα "Penya Verd-i-negra" απέστειλε επιστολή στην ισπανική ομάδα μέσω της οποίας της εύχεται κάθε επιτυχία για τη νέα σεζόν που έρχεται.

"Για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2012-2013, εύχομαι σε όλους μια καλή πορεία, να έχουμε υγεία και πολλές επιτυχίες μέσα και έξω από τα παρκέ. Εχουμε μια νεανική και ανταγωνιστική ομάδα, η

οποία μπορεί να συνδυάσει αυτά της τα χαρακτηριστικά με το θέαμα, κάτι που πάντα αντιπροσώπευε την ομάδα μας.


Το σύνολο των παικτών και ολόκληρο το προπονητικό τιμ μπορούν να γίνουν αρκετά ανταγωνιστικοί την φετινή σεζόν και θα ήταν μεγάλη ευχαρίστηση για όλους τους φιλάθλους να πάρουμε και τα θετικά αποτελέσματα. Ο στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε και να στηρίξουμε την Μπανταλόνα, παρά την απόσταση που σας χωρίζει από την χώρα μας. Η Ελλαδα και η Μπαντάλονα είναι υπέροχες.


Είμαστε "πάντοτε παρόντες", όπως λένε με "πάθος και υπερηφάνια". Από την Ελλάδα και εκ μέρους "Penya Verd-i-negra" της Ελλάδας, σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Ειλικρινά, Φώτης Γαλούσης,
Βόλος, 27 Σεπτεμβρίου 2012", είναι τα όσα αναφέρει η επιστολή, η οποία φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας του ισπανικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα