ΗΡΑΚΛΗΣ | Τα "κέρδη" από τις Σέρρες

Τη δεύτερη ήττα του σε πέντε αγώνες γνώρισε ο Ηρακλής, που παρότι πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, υπέκυψε στους Ικάρους Σερρών. Βέβαια, από το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορούν να βγουν θετικά συμπεράσματα.

Η απουσία του Κώστα Μπεχλιβάνη, που αποτελεί το "Α και το Ω" του Ηρακλή ήταν τεράστια, ενώ ο καλύτερος ψηλός του, Μίρος Τσουμπρίλο, αγωνίστηκε

ελάχιστα λόγω του προβλήματός του στη μέση. Γι' αυτό και ο Στέφανος Πέρκος αναγκάστηκε να βγάλει... άσους απ' τα μανίκια του, διατηρώντας τον "Γηραιό" ανταγωνιστικό σε μια δύσκολη έδρα.

Ο Απόστολος Αποστολίδης είχε αναβαθμισμένο ρόλο, μαρκάροντας αποτελεσματικό στο ξεκίνημα τον Χρήστο Λυμπερόπουλο, ενώ ο Δημήτρης Σιόλογκας έκλεψε την παράσταση για δεύτερο σερί παιχνίδι, έχοντας 19 πόντους (3/4 βολές, 8/10 δίποντα) και 5 ριμπάουντ σε 23 λεπτά συμμετοχής... Ο 19χρονος φόργουορντ δείχνει να εξελίσσεται σε λίρα εκατό για τους νεοφώτιστους και ο κόουτς Πέρκος έχει μεγάλη συμβολή σε αυτό.

Βέβαια, τα πάντα ξεκινούσαν από τον Ευθύμη Κοθρά! Ο ηγετικός γκαρντ έπαιξε και για τον... Μπεχλιβάνη, έχοντας πληθωρική παρουσία με 18 πόντους, 7 ασίστ και 4 κλεψίματα. Η απόκτησή του από τον Φίλιππο Βέροιας (περσινός αντίπαλος στη Β' Εθνική), δικαιώνει όσους τον επέλεξαν, αλλά και τον ίδιο, καθώς αποδεικνύεται αντάξιος των προσδοκιών. Είναι παίκτης με στόφα νικητή, που δεν κρύβεται και αναλαμβάνει τις ευθύνες στα δύσκολα.

Σημαντική άνοδο στην απόδοσή του έχει ο Γιώργος Θεοδωράκος, που βγάζει πάθος και ενέργεια στην άμυνα, ενώ ο Κώστας Τσότσος βρίσκει σταδιακά το ρόλο του, αποτελώντας σταθερή αξία κοντά στο καλάθι.

Keywords
Τυχαία Θέματα