ΗΡΑΚΛΗΣ | Νίκησε και τα... εμπόδια

Έστω και με... περιπέτεια (νικητήριο καλάθι Μπεχλιβάνη 3'' πριν από το φινάλε), ο Ηρακλής κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αξιόμαχου Αρκαδικού, φτάνοντας τις δύο νίκες σε τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Λόγω των δύσκολων συνθηκών, η κατάκτηση του ροζ φύλλου έχει μεγάλη αξία για τον "Γηραιό" που καταφέρνει και μένει ψηλά στη βαθμολογία.

Οι απουσίες των Μίρος Τσουμπρίλο (έχει έντονο μυικό σπασμό στη μέση) και Μιχάλη Καζάκου (θα υποβληθεί σε χειρουργική

επέμβαση στον αυχένα), αλλά και το γεγονός πως ο Γιάννης Μαλτέσιος αγωνίστηκε με ένεση λόγω του τραυματισμού του στον τετρακέφαλο, έκαναν δύσκολο το έργο του Στέφανου Πέρκου, ο οποίος -ωστόσο- καθοδήγηση σωστά την ομάδα και χάρη στην ψυχραιμία των παικτών του ήρθε το θετικό αποτέλεσμα.

Πέραν του Κώστα Μπεχλιβάνη, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, ο Ευθύμης Κοθράς έκανε τα πάντα πάνω στο παρκέ, ο Γιώργος Θεοδωράκος "θυσίασε" την ευχέρειά του στο σκοράρισμα στο βωμό της άμυνας, οι Κώστας Τσότσος και Αλέξης Μήτσιαλος έδωσαν πολλές μάχες κοντά στο καλάθι και ο Δημήτρης Σιόλογκας έβγαλε ενέργεια και έδωσε ουκ ολίγες φορές λύσεις.

MVP ήταν πάντως η άμυνα, που είναι μία από τις καλύτερες του πρωταθλήματος της Α2, με την φιλοσοφία του Στέφανου Πέρκου να είναι συνυφασμένη με τον συγκεκριμένο τομέα...

Keywords
Τυχαία Θέματα