ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Ζευγώλης: "Ομαδικότητα σε άμυνα και επίθεση"

Ο Ηλυσιακός ταξιδεύει στο Ρέθυμνο για την 17η αγωνιστική της Α1 και ο Γιώργος Ζευγώλης περιμένει από την ομάδα του να αφήσει πίσω της τις προηγούμενες ήττες και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Ο έμπειρος προπονητής, δήλωσε για το ματς με το Ρέθυμνο:

"Μετά τη διακοπή στη διάρκεια της οποίας δώσαμε το δικαίωμα στους παίκτες να αποφορτιστούν και να ξεκουραστούν σωματικά και ψυχολογικά, επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το Ρέθυμνο είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα με ένα στιλ μπάσκετ, το οποίο δεν παίζει άλλος στην Α1 και αποτελεί προσωπική επιλογή και δικαίωση

του Στέργιου Κουφού.

Εμείς δεν έχουμε την πίεση του πρέπει, όπως στα προηγούμενα ματς, όμως θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι. Αυτό που θέλω να δω είναι την ομάδα να επιστρέφει στις βασικές αρχές της και να παίζει όπως στα ματς πριν από τον Κολοσσό και τον Άρη. Θέλω δηλαδή να δω ομαδικότητα στην επίθεση και στην άμυνα και κυρίως συνεχή συγκέντρωση. Έχουμε προβλήματα αλλά θεωρώ πως μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ".

Ο Aλοΐσιους Αναγκόνιε, είπε με την σειρά του: "Η διακοπή μας βοήθησε να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας. Αν θέλουμε να έχουμε τύχη, όχι μόνο σε αυτό αλλά σε όλα τα ματς, θα πρέπει να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις εντολές του κόουτς και να μην κάνουμε βιαστικές επιλογές".

Keywords
Τυχαία Θέματα