ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Νέα ρεκόρ με τα «κιτρινόμαυρα» ο Χατζής

Ο Ηλυσιακός και ο Νίκος Χάτζης θα συνεχίσουν να πορεύονται σε κοινούς δρόμους, καθώς ανανέωσαν την συνεργασία του για ακόμη δύο χρόνια.

Ο έμπειρος θα παραμείνει κάτοικος Ιλισίων για ακόμη δύο χρόνια και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «κιτρινόμαυρους», τους οποίους θα συνεχίσει να βοηθά στην επίτευξη των στόχων τους τόσο με την εμπειρία όσο και με την ποιότητά του.

Η ανακοίνωση του Ηλυσιακού αναφέρει:

H KAE ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ έχει την τιμή να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΘΛΗΤΗ, Νίκο Χατζή, για δύο ακόμη χρόνια!

Ο Παντελής Γαμπιεράκης έδωσε τα χέρια με τον Έλληνα γκαρντ, που βάζει πλώρη για νέα ρεκόρ, φορώντας τη φανέλα του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Ηλυσιακό για μία διετία ακόμη. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο, Παντελή Γαμπιεράκη, για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και ελπίζω ότι τα επόμενα δύο χρόνια, θα πετύχουμε τόσο τους στόχους του Ηλυσιακού, όσο και κάποιους προσωπικούς που έχω θέσει.

Η ομάδα κάνει ένα νέο ξεκίνημα, διορθώνοντας τα λάθη των προηγούμενων χρόνων σε όλους τους τομείς και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα και συνέπεια θα καταφέρουμε να φέρουμε τον Ηλυσιακό όσο ψηλότερα γίνεται. Εύχομαι να έχουμε καλή σεζόν, με υγεία και δύναμη», ήταν η δήλωση του Νίκου Χατζή, που μετράει… μια ζωή (από το 1995) στην Α1, αποτελώντας τον «παλιότερο» αθλητή και μακράν από το δεύτερο είναι πρώτος σε συμμετοχές (529)!

Keywords
Τυχαία Θέματα