ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | «Με τον Κώστα, πετύχαμε πολλά σε δύσκολες συνθήκες»

Ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (2/11) τα Τρίκαλα στην έδρα του με μοναδικό και… αδιαπραγμάτευτο στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παντελής Γαμπιεράκης, πέρα από το άγχος για το θετικό αποτέλεσμα θα βρεθεί και για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον Κώστα Φλεβαράκη, για τον οποίο τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση. Ο «ισχυρός άνδρας» των Ιλισιωτών μίλησε στο Superbasket.gr
για το προσεχές ματς αλλά και για τον τεχνικό των Τρικάλων.

«Δεν είναι μυστικό ότι ο Κώστας Φλεβαράκης με έβαλε στο μπάσκετ, αποτελώντας για χρόνια προσωπικό φίλο. Θεωρώ ότι τουλάχιστον τα δύο χρόνια που συνεργαστήκαμε στον Ηλυσιακό, πετύχαμε αρκετά πράγματα και νιώθω ότι του οφείλω ένα ευχαριστώ, ασχέτως αν εσχάτως βρισκόμαστε σε κάποια διαμάχη για οικονομικά θέματα. Αλλά αυτά έχουν οι δουλειές… Eγώ, κρατάω ότι σε πολύ δύσκολες συνθήκες, δώσαμε ο καθένας μας ότι είχε για το καλό της ομάδας», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, που ελπίζει βέβαια αυτή τη φορά να στεναχωρήσει τον πρώην συνεργάτη του: «Η ομάδα μας θέλει τη νίκη και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου αλλά και την προσπάθεια του προπονητικού επιτελείου και των παικτών, που κάθε μέρα δουλεύουν πολύ σκληρά, θα τα καταφέρουμε. Επίσης θέλω να τονίσω ότι ο χαμένος δεν… χάνεται αφού το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη στο ξεκίνημα του» και κατέληξε:

«Θέλω προσωπικά να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να σταθεί δίπλα στην ομάδα, χωρίς ακρότητες. Πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο σε κάθε ματς, όπως άλλωστε έχουμε δείξει πολλές φορές στο παρελθόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα