ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Κάλεσμα στον κόσμο για το φιλικό με Μπάνβιτ

Τον κόσμο στο πλευρό τους θέλουν στον Ηλυσιακό στην πρώτη φιλική αναμέτρηση που θα δώσει η ομάδα με τη δευτεραθλήτρια Τουρκίας, Μπάνβιτ, το Σάββατο 7/9.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση:

"Στα Ιλίσια μετράνε αντίστροφα για την πρώτη, φιλική, αναμέτρηση (7/9, 7 μμ) της χρονιάς, απέναντι στη δευτεραθλήτρια Τουρκίας, Μπάνβιτ, του Δημήτρη Ιτούδη. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες αναμένουν με αγωνία το πρώτο τεστ και κυρίως την πρώτη «επαφή» με τον κόσμο της ομάδας:
"Με πολύ κόπο καταφέραμε

να φτιάξουμε μια ομάδα με παιδιά που έχουν εμπειρία αλλά και ξεχωριστά χαρίσματα, όπως πχ. ο Ντι Τζέι Στεφενς, ο τρόπος του οποίου να… απογειώνεται προς το καλάθι είναι πραγματικά εντυπωσιακός!

Όλοι οι παίκτες έχουν απίστευτη όρεξη και θεωρώ ότι δουλεύουμε όπως πρέπει για να είμαστε έτοιμοι στην αρχή της σεζόν. Το τεστ με τη Μπάνβιτ είναι τεράστιας δυσκολίας. Ξέρουμε πως δεν είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο αλλά είναι ευκαιρία για τα παιδιά να παίξουν απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα αλλά και για τον κόσμο μας, να δει τον Ηλυσιακό κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Στα Ιλίσια ξέρουν μπάσκετ και είμαι σίγουρος ότι θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια που κάνουμε, αφού χωρίς τη στήριξη του κόσμου μας, δεν υπάρχει μέλλον", τόνισε ο Δημήτρης Λιόγας.

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, εύχεται στον Μιχάλη Παραγυιό «περαστικά» και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στα παρκέ της Α1, «σιδερένιος»!"

Keywords
Τυχαία Θέματα