ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Ιωάννου: «Να αποδείξει ο κόσμος πως μας θέλει στην Α1»

Η νίκη και η διαφορά των 10 πόντων επί των Τρικάλων, οι έξι "υπερηχητικές" τάπες του «ιπτάμενου» Ντι-Τζέι Στέφενς, η ηγετική εμφάνιση του Παναγιώτη Καυκή αλλά και η αποφασιστικότητα όλων των παικτών στην άμυνα, είναι τα στοιχεία που κρατάνε στον Ηλυσιακό μαζί με την πρώτη επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα.

Στον πρώτο «τελικό» της σεζόν, οι παίκτες του Δημήτρη Λιόγα, ήταν πανέτοιμοι και όπως δηλώνει ο Στέλιος Ιωάννου «δεν υπήρχε περίπτωση να φύγουμε από το γήπεδο ηττημένοι. Η ομάδα δεν είχε επιλογή, μπήκε μέσα,

τα έδωσε όλα και πήραμε τη νίκη».Ο Έλληνας φόργουορντ έχει αφήσει ήδη πίσω του το συγκεκριμένο ματς αφού «ναι μεν είναι ένα καλό δείγμα γραφής για τη συνέχεια αλλά με μία νίκη δεν σώθηκε κανείς», όχι όμως και τη νωθρή προσέλευση του κόσμου, που- πέραν των ηρωϊκών οργανωμένων οπαδών της ομάδας- δεν έδωσε δυναμικό «παρών» όπως άλλες φορές: «Ίσως να έπαιξε ρόλο το ποδοσφαιρικό ντέρμπι, ίσως άλλα πράγματα… Όμως αν οι Ιλισιώτες θέλουν την ομάδα στην Α1 θα πρέπει να το αποδεικνύουν σε κάθε παιχνίδι στην έδρα μας. Βλέπουμε τα γεμάτα γήπεδα στην περιφέρεια και ζηλεύουμε… Είναι μεγάλη δουλειά ο κόσμος σε κάθε ομάδα και περιμένω να δω γεμάτο το γήπεδο στο ματς με την Κηφισιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα