ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Φλεβαράκης: "Συγχαρητήρια σε όλους..."

O Κώστας Φλεβαράκης και παρά την ήττα του Ηλυσιακού από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την προσπάθεια των παικτώνενώ παρέλειψε να συγχαρεί τους συνεργάτες του αλλά και τους "ερυθρόλευκους" για την πρόκρισή τους στο φάιναλ φορ.

"Είναι μία μεγάλη επιτυχία (σ.σ η πρόκριση στο φάιναλ φορ) για τον Ολυμπιακό και μπράβο του. Δεν είναι εύκολο όταν παίζεις

με μια πολύ καλύτερη ομάδα, χωρίς κόσμο και με 3,5 εβδομάδες απραξίας, ένα τέτοιο ματς είναι βουνό. Αλλά μέχρι το 28' παίξαμε καλά νομίζω", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Ηλυσιακού για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικό, Συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου και από τον πρώτο ως τον τελευταίο στην ομάδα καθώς έγινε υπερπροσπάθεια από όλους".

Ο Λεωνίδας Κασελάκης από την πλευρά των παικτών δήλωσε πως ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε. Δημιουργήσαμε κάποιους μπελάδες στον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα, αλλά μετά φάνηκε η διαφορά. Υπήρξαμε ανταγωνιστικοί στο 90% των ματς. Ευχαριστώ, κόσμο, κόουτς, πρόεδρο, τις ευχές μου στον Ολυμπιακό και να είναι σιδερένιος ο Παναγιώτης να είναι καλά γιατί η υγεία είναι πάνω από όλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα