ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Δορκοφίκης: "Δώσαμε τα χέρια σε λίγα λεπτά"

Για το πόσο εύκολη ήταν η απόφασή του να παραμείνει στον Ηλυσιακό μίλησε ο Περικλής Δορκοφίκης στην SportDay ενώ τόνισε πως ρόλο στην απόφασή του έπαιξαν Οι Παντελής Γαμπιεράκης και Δημήτρης Λιόγας.

Οι δηλώσεις του Περικλή Δορκοφίκη:

Για την απόφαση του να παραμείνει στον Ηλυσιακό: "Τελικά ήταν πολύ εύκολο. Η παρουσία του προέδρου, Παντελή Γαμπιεράκη στο ραντεβού με έκανε μέσα σε λίγα λεπτά να δώσουμε τα χέρια. Μου έδειξε πόσο πολύ με θέλει στην ομάδα και με εμπιστεύεται και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Επίσης

μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο Δημήτρης Λιόγας, που τον είχα προπονητή στα εφηβικά της Γλυφάδας, γνωριζόμαστε από τότε και είχαμε άψογη συνεργασία και στον Ηλυσιακό. Τον ευχαριστώ κι αυτόν πάρα πολύ για τη συνεργασία που είχαμε αλλά και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει".

Για το τι θα δείξει ο Ηλυσιακός τη νέα χρονιά: "Νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει αγωνιστική σταθερότητα. Να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Πρέπει να μπαίνουμε δυνατά σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω πως πρέπει να μπούμε όσο πιο νωρίς γίνεται σε ένα γκρουπ ομάδων και να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Βέβαια αυτό χρειάζεται συνεχόμενη και σκληρή δουλειά για να το πετύχουμε. Δεν θα είναι εύκολο αλλά αυτός θα είναι ο στόχος του Ηλυσιακού για τη νέα χρονιά".

Για το ποια ομάδα ξεχωρίζει από αυτές που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του: "Μπορώ να πω για το πέρασμά μου από τον Ολυμπιακό ως νέος, εκεί, όπου έζησα λίγο από το όνειρο. Επίσης για το πέρασμά μου από την ΑΕΚ καθώς παλεύαμε όλοι για την παραμονή, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Βέβαια δεν μπορώ να αφήσω απ’ έξω τον Ηλυσιακό, όπου συνεχίζω να αγωνίζομαι κι έχω να κάνω πολλά πράγματα ακόμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα