ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Χάτζης: “Η ήττα ήρθε από την κακή μας άμυνα”

Ο Ηλυσιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ηλυσιακό και όπως τόνισε ο Νίκος Χατζής που έφτασε τους 509 αγώνες στην Α1, η κακή άμυνα που έπαιξε η ομάδα είχε ως αποτέλεσμα την ήττα.

Ο Νίκος Χατζής που έφτασε τους 509 αγώνες στην Α1 και βρέθηκε πρώτος μαζί με τον Νίκο Μπουντούρη στη σχετική λίστα, δήλωσε για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανελευσινιακό: "Η ομάδα αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τις τελευταίες ημέρες. Είπαμε να τα δώσουμε όλα, γιατί ήταν για όλους σημαντικό παιχνίδι. Ο Πανελευσινιακός νίκησε δίκαια. Το ματς το έκρινε η κακή μας άμυνα. Στις δυσκολίες διαμορφώνουν όλοι χαρακτήρα".


Όσο

για το ρεκόρ συμμετοχών: "Τα ρεκόρ έρχονται μετά από διάρκεια. Ας με έχει καλά ο Θεός και βλέπουμε. Οσο αντέχω γιατί να μη συνεχίσω και να "πιάσω" τον Μπουντούρη;".

Ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος ανέφερε για την ήττα του Ηλυσιακού: "Συγχαρητήρια στον κόουτς και την ομάδα της Ελευσίνας, για το καλό παιχνίδι που έκανε. Το πρόβλημα ήταν οι 96 πόντοι που φάγαμε και τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που χάσαμε. Μπράβο στα παιδιά, για το χαρακτήρα που έδειξαν".

Keywords
Τυχαία Θέματα