ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Καλαφατάκης: "Δεν αποφασίζω εγώ..."

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Ικαρο Καλλιθέας και ο Γιώργος Καλαφατάκης αφού πρώτα συνεχάρη παίκτες και συνεργάτες για την πορεία της ομάδας, στη συνέχεια αφιέρωσε την έβδομη θέση στη διοίκηση στην οποία και έριξε το... μπαλάκι όσον αφορά στην παραμονή του στην τεχνική ηγεσία!

"Συγχαρητήρια στον Αργύρη (σ.σ. Πεδουλάκη) για τη νίκη. Καλή συνέχεια στα πλέι οφ. Τώρα αρχίζει το διά ταύτα για τον Παναθηναϊκό. Γι' αυτόν το πρωτάθλημα είναι τα πλέι οφ κι οι τελικοί με τον Ολυμπιακό. Πήρε δύο καινούριους παίκτες,

που πρέπει να τους εντάξει. Διαθέτουν πολλή ποιότητα. Για εμάς ήταν το τελευταίο παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί στα τελευταία δύο παιχνίδια, με τον Πανιώνιο και με τον Παναθηναϊκό, δεν είχαμε ενέργεια. Σήμερα (24/5) κερδίσαμε τις εντυπώσεις. Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο, όχι μόνο λόγω της διαφορά ποιότητος, δεν είχαμε και τις λύσεις, αλλά βγάλαμε ενέργεια, δείξαμε ότι δίκαια βρεθήκαμε στην 7η θέση για πρώτη φορά στην ιστορία. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια των τελευταίων τριών μηνών, τους εύχομαι το καλύτερο. Επίσης να συγχαρώ και τους συνεργάτες μου. Αφιερώνω την 7η θέση στη διοίκηση και στον Δημήτρο Παπαδόπουλο, επίσης πρόεδρος, αφανής μεν, αλλά βρίσκεται συνέχεια κοντά μας. Εύχομαι η ομάδα να κερδίσει κόσμο, να παραμείνει εδώ ή όπου αλλού. Ευχαριστώ όλους όσοι συνεργαστήκαμε", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Καλλιθεατών, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον του στον Ικαρο:

"Το καλοκαίρι μεσολαβούν πολλά πράγματα. Εγώ έκανα τη δουλειά μου όσο καλύτερα γινόταν. Είμαι ευχαριστημένος σε όλα τα επίπεδα. Από εκεί και πέρα δεν αποφασίζω εγώ. Αλλοι αποφασίζουν. Σαφώς και θα ήθελα να είμαι κοντά στο σπίτι μου. Δεν ξέρω. Θα δούμε...".

Απ' τη μεριά του, ο αρχηγός Λάζαρος Αγαδάκος τόνισε: "Για εμάς τελείωσε η χρονιά. Ηταν γεμάτη εμπειρίες, πολλά απρόοπτα, άλλα καλά κι άλλα άσχημα. Τελευταία δείξαμε ένα καλό πρόσωπο. Βγάλαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Αναφέρω κι εκτός από μπάσκετ, έγιναν πολλά, που δε μπορείτε να τα δείτε εσείς, στα αποδυτήρια, έξω απ' αυτά. Γίναμε μία παρέα. Δεν ξέρω αν τα κατάφερε ο προπονητής μας ή προϋπήρχε. Υπήρξαν πολύ ωραίες στιγμές, που έζησα, τις οποίες δεν είδατε. Είναι καλό να βγαίνουν προς τα έξω, να βλέπει ο κόσμος, γιατί κάνει καλό στο μπάσκετ και καλό στον αθλητισμό".

Keywords
Τυχαία Θέματα