ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Ανανέωσε ο αρχηγός

Σε κοινούς δρόμους θα συνεχίσουν να πορεύονται ο Ικαρος Καλλιθέας και Λάζαρος Αγαδάκος, καθώς ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών για τρίτη συνεχή σεζόν.

Ο Λάζαρος Αγαδάκος δεν έκρυψε την ευχαρίστησή του για την παραμονή του στις τάξεις της ομάδας της Καλλιθέας ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του κ. Δημήτρη Παπαδόπουλου, προέδρου του Ικάρου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Για τρίτη συνεχή σεζόν, ο Λάζαρος Αγαδάκος θα φοράει τη φανέλα του Ικάρου Καλλιθέας. Το διαδικαστικό μέρος της παραμονής του, ολοκληρώθηκε με

την υπογραφή του συμβολαίου του και ο πολύπειρος σέντερ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για αυτή την εξέλιξη.

«Με τους ανθρώπους του Ικάρου έχουν ταιριάξει τα χνώτα μας και νιώθω πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί τους», τόνισε σχετικά και συνέχισε. «Όπως είπα και την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, είναι μια ομάδα πρότυπο γιατί είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της και παράλληλα φροντίζει να βελτιώνεται κάθε χρόνο σε όλα τα επίπεδα. Η διοίκηση θα κάνει τη δουλειά της όπως ξέρει και δικό μας χρέος είναι να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα εντός του παρκέ. Ο κόουτς Πρίφτης και το επιτελείο του έχουν ετοιμάσει ένα σκληρό πρόγραμμα προετοιμασίας και πρέπει να το ακολουθήσουμε κατά γράμμα, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Δημήτρης Παπαδόπουλος ανέφερε. «Ο Λάζαρος κουβαλάει πολύτιμη εμπειρία αρκετών ετών στις πλάτες του και τα δύο προηγούμενα χρόνια βοήθησε πολύ τον Ίκαρο. Ο Δημήτρης Πρίφτης εισηγήθηκε την παραμονή του και με χαρά προχωρήσαμε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Λάζαρο, ο οποίος θα είναι ο αρχηγός της ομάδας τη νέα σεζόν».

Ο Λάζαρος Αγαδάκος γεννήθηκε την πρωτοχρονιά του 1980, έχει ύψος 2,08 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Έκανε τα πρώτα του βήματα κι ανδρώθηκε στον Πανιώνιο, τη φανέλα του οποίου φόρεσε ως το 2003. Ακολούθως αγωνίσθηκε στο Μαρούσι, στον Ολυμπιακό, στον Άρη, στον ΠΑΟΚ και στο Περιστέρι, πριν ενταχθεί το 2010 στον Ίκαρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα