ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ | Καλαφατάκης: «Το ήθελε περισσότερο η ΑΕΝΚ»

Στο γεγονός πως η Νέα Κηφισιά ήθελε περισσότερο την αναμέτρηση στάθηκε ο τεχνικός του Ικάρου Χαλκίδας, Γιώργος Καλαφατάκης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι.

«Είχα πει στους παίκτες μου πως η αξία της Νέας Κηφισιάς δεν αντικατοπτρίζεται από την θέση που βρίσκεται. Ως νεοφώτιστη ομάδα χρειάζεται νίκες για να ξεκολλήσει και να βρει τα πατήματά της. Εκείνη είχε περισσότερα να κερδίσει από το σημερινό παιχνίδι, ενώ για εμάς ίσχυε το αντίθετο. Είχαμε λιγότερα να κερδίσουμε», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού

για να συνεχίσει λέγοντας:

«Κάναμε προσπάθεια. Έπαιξε ρόλο, όταν αστοχήσαμε σε κάρφωμα και στη συνέχεια δεχθήκαμε καλάθι και φάουλ και χρεωθήκαμε με τεχνική ποινή (σ.σ. 20-10, 8'). Αν παρατηρήσετε κερδίσαμε στις τρεις από τις τέσσερις περιόδους, αλλά αυτό δεν έφτανε».

Τέλος, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως «είναι η πρώτη φορά που τέθηκα αντιμέτωπος με τον κόουτς “Καλάφα”. Τον ξέρω τόσα χρόνια και πλέον έχω την τιμή να είμαστε αντίπαλοι. Κάποτε ήμουν παίκτης του. Τώρα τέθηκα αντιμέτωπός του και με την πρώτη φορά νίκησε η ομάδα μου, αλλά έχω πολύ μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπό του».

Keywords
Τυχαία Θέματα