ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ | «Δεν θέλει τον Ικαρο στην Καλλιθέα...»

Μια ανακοίνωση η οποία αφήνει υπονοούμενα για τη δράση του προέδρου του ΟΝΑ Καλλιθέας, Γιώργου Μαργωμένου, εξέδωσε πριν λίγη ώρα ο Ίκαρος Καλλιθέας. Η ανακοίνωση μάλιστα υπογράφεται από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Για τον στόχο, την δράση και την άγνοια του προέδρου του ΟΝΑ Καλλιθέας Γιώργου Μαργωμένου,

ο οποίος φροντίζει να δημιουργεί εμπόδια στην ομάδα μας

Ο Ίκαρος Καλλιθέας διερωτάται αν πράγματι στόχος του κυρίου Γιώργου Μαργωμένου είναι η διάλυση της ομάδας μας, όπως άλλωστε διαλαλεί με περηφάνια, κι αν για να το πετύχει προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκδιώξει το μεγάλο χορηγό του συλλόγου Δημήτρη Αγγελόπουλο.

Ο κύριος Μαργωμένος δεν θέλει στην Καλλιθέα την ομάδα που έχει βραβευτεί επανειλημμένα για το ήθος της και αριθμεί ουκ ολίγες επιτυχίες, ενώ παράλληλα αριθμεί στις ακαδημίες της περισσότερα παιδιά, απ” όσα όλα μαζί οι υπόλοιποι σύλλογοι της περιοχής. Κάτι που μάλλον αγνοεί, δυσκολεύοντας επί μονίμου βάσεως τα ωράρια των τμημάτων του Ικάρου, όπως παράλληλα αγνοεί και το πολιτιστικό-κοινωνικό έργο του σωματείου μας στην Καλλιθέα.

Ο κύριος Μαργωμένος, βέβαια θέλει στην Καλλιθέα και φροντίζει να επιδοτεί ομάδες με «ανύπαρκτες» επιτυχίες, γιατί αυτό ευνοεί τα σχέδιά του.

Ο εκ των ιδρυτών της ομάδας και πάντα κοντά της

Δημήτρης Παπαδόπουλος»

Keywords
Τυχαία Θέματα