ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ | "Ιπτάμενος" Ναούμης

Η ανανέωση που επιχείρησαν φέτος στο ρόστερ τους οι Ίκαροι Σερρών είναι εντυπωσιακή και παρότι το μπάτζετ μειώθηκε σε μεγάλο βαθμό, η ομάδα παραμένει εξαιρετικά ανταγωνιστική, παίζοντας παράλληλα κατά διαστήματα και ποιοτικό μπάσκετ.

Ο Νίκος Οικονόμου έχει δώσει ευκαιρίες σε πολλά νέα παιδιά και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται ο Απόστολος Ναούμης! Όσο περνούν οι αγωνιστικές, ο ταλαντούχος γκαρντ ανεβάζει στροφές και ανταποκρίνεται περισσότερο στις απαιτήσεις του προπονητή του...

Στην πρεμιέρα κόντρα στο Ψυχικό είχε

4 πόντους σε 9 λεπτά συμμετοχής, ενώ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο αγωνίστηκε μόλις για ένα λεπτό χωρίς να σημειώσει κάποιο καλάθι. Η έκρηξή του ήρθε στο ματς με τον Κόροιβο, όπου πέτυχε 8 καθοριστικούς πόντους, που λίγο έλειψε να γυρίσουν το παιχνίδι με 1/1 δίποντο και η συνέχεια ήταν ανάλογη στο διπλό με τον Φιλαθλητικό (8 πόντοι σε 14' συμμετοχής).

Στη νίκη επί του Ηρακλή έκανε ρεκόρ για φέτος με 11 πόντους, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει κατά μέσο όρο 6.2 πόντους στην Α2 με 78% βολές, 70% στα δίποντα και μοναδικό του ψεγάδι το 12% στα σουτ τριών πόντων.

Όπως και να 'χει, πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο παίκτη, με περιθώρια εξέλιξης και διάθεση για ποιοτικό μπάσκετ μέσα στα επόμενα χρόνια. Ο Αγρινιώτης άσος είναι διεθνής με τις πιο μικρές εθνικές μας ομάδες, ενώ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στο μεγάλο μπασκετικό σχολείο του Μαντουλίδη, αλλά και στη Δόξα Λευκάδας. Οι Ίκαροι του δίνουν την ευκαιρία για το βήμα παραπάνω κι αυτός ανταποκρίνεται ιδανικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα