ΓΡΑΒΙΑ | Κερδισμένος κι ας έχασε... (vids)

Η αντιπροσωπεία της Ευρωλίγκα που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ στον 4ο προημιτελικό έδωσε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο συγχαρητήρια για την άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, ο "πράσινος" κόσμος αξίζει χίλια μπράβο για έναν ακόμη λόγο: Για τον τρόπο που διαρχειρίστηκε την χαμένη ευκαιρία να πάρει η ομάδα του το εισιτήριο για το Λονδίνο και το φάιναλ φορ.

Στην κακή

μέρα του εξάστερου στο αποπνικτικά γεμάτο ΟΑΚΑ (δεν υπήρχε κενό τετραγωνικό μέτρο στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ενώ όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική φωτό, αρκετοί οπαδοί παρακολούθησαν το ματς με κίνδυνο της ζωής του σκαρφαλώνοντας στα τειχάκια των ταμπλό!), ο κόσμος παρέμεινε στις θέσεις του μέχρι τέλους, χειροκρότησε θερμά των Αργύρη Πεδουλάκη και τους παίκτες του, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια για να αποθεώσουν και να εμψυχώσουν τα αστέρια της ομάδας.

Αν και ηττημένος στο παρκέ, ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι "κέρδισε" πίσω τον κόσμο του (μιας και το ΟΑΚΑ ξύπνησαν μνήμες από τις μέρες που στον πάγκο βρισκόταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ουδείς ή πιο σωστά ελάχιστοι έμπαιναν στην διαδικασία να αποδοκιμάσουν τον οποιονδήποτε), αλλά και τους άπιστους "Θωμάδες" που δεν του έδιναν στο ξεκίνημα της σεζόν ελπίδες διάκρισης.

Επιπλέον, παρά την άσχημη επιθετικά εμφάνισή του έχει πείσει τους πάντες πως μπορεί να "σώσει" στην Βαρκελώνη την παρτίδα, αν και η Μπάρτσελόνα είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση (για να είμαστε ρεαλιστές τον τίτλο του φαβορί τον διατηρούσε και μετά το break των "πρασίνων"). Άλλωστε ο Δημήτρης Διαμαντίδης και η παρέα του έχουν "στενοχωρήσει" πολλές φορές τα τελευταία χρόνια τους "μπλαουγκράνα" στο σπίτι τους. Και όπως λέει και μια φίλη μου, όταν έχεις πετύχει κάτι τουλάχιστον μία φορά κόντρα στα προγνωστικά, έχεις την πίστη (και συνεπώς έχεις πιθανότητες) ότι μπορείς να τα ξανακαταφέρεις...

Κατά την έξοδο από τα αποδυτήρια, πάντως, σκυμμένα κεφάλια δεν υπήρχαν...

Η αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη

Η αποχώρηση του Ρόκο Λένι Ούκιτς



Η αποχώρηση του Κώστα Τσαρτσαρή



Οι αντιδράσεις του κόσμου τα τελευταία δευτερόλεπτα

Keywords
Τυχαία Θέματα