Γκίντενς: "Έχω σοβαρό πρόβλημα..."

Ο Τζέι Αρ Γκίντενς δήλωσε ότι αύριο αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να μεταβεί στην Αμερική, καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο χέρι του είναι τελικά αρκετά σοβαρό και δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στον "Sport 103 fm" ο Αμερικανός άσος υποστήριξε ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα όταν γυρίσει, ωστόσο το θέμα της παραμονής του θα εξαρτηθεί από την αποκατάστασή του, ενώ παράλληλα ερωτηθείς για το τι κρατάει από τη μέχρι τώρα θητεία

του στην ομάδα, τόνισε χαρακτηριστικά, "το παιχνίδι με τον Άρη".

Αρχικά ο Γκίντενς είπε : "Αύριο αναχωρώ από την Θεσσαλονίκη. Το πρόβλημα μου δεν είχε φανεί από την αρχή. Τελικά έχω σοβαρό πρόβλημα, πάει σχεδόν ενάμιση μήνα, φαίνεται ότι έχω σπάσει τον καρπό μου. Δεν είχε διαπιστωθεί από την αρχή. Δεν είναι δυνατόν να παίζω και να προπονούμαι με ένα χέρι για αυτό και πήραμε την απόφαση να πάω στην Αμερική".

Συνέχισε λέγοντας:

Για το πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει υγιής: "Θα χρειαστεί περίπου έξι εβδομάδες για να αποκατασταθεί το πρόβλημα και να είμαι σε θέση να επιστρέψω".

Για το αν θα γυρίσει στον ΠΑΟΚ και για το θέμα του συμβολαίου του: "Είναι κάτι το οποίο το χειρίζεται ο ατζέντης μου. Θα εξαρτηθεί από την αποκατάστασή μου. Θα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα".

Για το τι κρατάει από τον ΠΑΟΚ: "Το παιχνίδι με τον Αρη, ήταν αυτό που είχαμε τον περισσότερο κόσμο και είχε δημιουργηθεί πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Θα μας βοηθούσαν ακόμα περισσότερο να ξεπεράσουμε κάποια εμπόδια αν ήταν περισσότερο δίπλα μας".

Για τη δουλειά με τον Μαρκόπουλο και τους συμπαίκτες του: "Και οι δύο προπονητές μου είναι πολύ εργατικοί όπως και όλο το επιτελείο. Κοιτάει το πως θα μας βελτιώσει. Είχαμε πολύ καλή σχέση σαν παίκτες. Ειδικά με τα παλικάρια τους Αμπαρά, Αράπη και Καλαμπάκα... Ακόμα και ο Ντούβνιακ και ο Αλεξιτς με βοήθησαν. Οταν ένας παίκτης είναι από άλλη ήπειρο, αυτές οι σχέσεις μένουν. Θα κρατήσω επαφή".

Keywords
Τυχαία Θέματα