ΓΑΛΛΙΑ | Γιαννάκης: "Όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους"

Με πρόθεση να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες της Λιμόζ και η ομάδα του αποδώσει μπάσκετ υψηλού επιπέδου εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

"Όλοι οι παίκτες (αυτοί που έχουν συμβόλαιο ή όχι) έχουν ικανότητες, ενώ είναι και διαφορετικές προσωπικότητες. Όταν θα ξεκινήσουμε τις προπονήσεις, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο από τον καθέναν για χάρη της ομάδας. Για μένα, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να μου δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους", είπε αρχικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην lepopulaire.fr και συνέχισε:

"Προτεραιότητά

μας είναι να δουλέψουμε σκληρά. Όλοι οι παίκτες, παλιοί και νέοι, θα είναι το ίδιο. Στόχος μας είναι να βρούμε παίκτες, οι οποίοι θα μπορούν να προσφέρουν μπάσκετ υψηλού επιπέδου".

Τέλος, μίλησε για το ιδανικό ρόστερ: "Εάν θέλουμε να κάνουμε καλές προπονήσεις, το ιδανικό είναι να έχουμε ένα ρόστερ 15 με 16 παικτών. Αυτό που θέλουμε, είναι οι παίκτες μας να μπορούν να σταθούν 100% στην τακτική μας. Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να είναι καλά σωματικά, ψυχολογικά και τεχνικά. Μόνο εάν ισχύουν τα τρία προηγούμενα θα μπορούμε να παίξουμε καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα