ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ | Μαχμουτί: Καλή τύχη στον Ολυμπιακό

Στους τραυματισμούς των Λούκας και Αρσλάν απέδωσε την ήττα και τον αποκλεισμό ο προπονητής της Γαλατά, Οκτάι Μαχμουτι.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, στους παίκτες και τον προπονητή Ιβκοβιτς. Τους εύχομαι καλή τύχη στα προημιτελικά… Εμείς ξεκινήσαμε λίγο σφιχτά και στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε. Χάσαμε πολλές ελεύθερες βολές στην σειρά και ψυχολογικά αυτό μας επηρέασε αρνητικά.

Στο δεύτερο μέρος συνεχίσαμε παίζουμε, όμως, είχαμε τους τραυματισμός των Λουκάς και Αρσλάν και μετά από αυτό είχαμε μικρότερο ροτέισον. Οι παίκτες που συνέχισαν να παίζουν προσπάθησαν για το καλύτερο και πάλεψαν να μείνουν στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος ένας κερδίζει και ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει τουρκική ομάδα στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης, είπε: «Κανείς δεν σου δίνει πλεονέκτημα επειδή το φάιναλ φορ γίνεται στην χώρα σλου… Δεν μπορώ να μιλήσω για τις άλλες ομάδες… εμείς ξεκινήσαμε την σεζόν και πήγαμε βήμα βήμα… Φτάσαμε στους 16, παλέψαμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε… Το φάιναλ φορ γίνεται στην Κωνσταντινούπολη, μια όμορφη πόλη και σίγουρα όλοι θα θέλουν να την επισκεφτούν…».

Προγνωστικά για τον πρωταθλητή δυσκολεύτηκε να κάνει… «Η ΤΣΣΚΑ και η Μπαρτσελόνα ένα βήμα μπροστά από τις άλλες ομάδες, αλλά υπάρχουν πολλές έμπειρες. Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω ποιοι θα είναι στο φάιναλ φορ. Θα είναι παιχνίδια ζωής και θανάτου. Ενας τραυματισμός ενός σημαντικού παίκτη ίσως αλλάξει το ρου της ομάδας. Οσοι φτάσουν στο φάιναλ φορ έχουν το δικαίωμα να πιστεύουν ότι μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα