ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ | "Είμαστε σε καλό δρόμο"

Ο Φίλιππος Βέροιας άφησε καλές εντυπώσεις παρά την ήττα (75-71) στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε απέναντι στον Πανιώνιο, με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Τραπεζανλίδη και τον προπονητή, Δημήτρη Γκίμα, να τονίζουν πως είναι ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας.

Δημήτρης Γκίμας: "Σαν πρώτο φιλικό και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μου είμαι ευχαριστημένος. Δείξαμε χαρακτήρα στην άμυνα σε κάποια σημεία. Αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι ότι τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, δείχνουν ότι μπορούμε να κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα. Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας

θα αρχίσουν να φαίνονται σιγά σιγά".

Γιώργος Τραπεζανλίδης : "Παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Η ομάδα έδειξε ότι είναι σε καλό επίπεδο. Βέβαια είναι πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε. Τα συμπεράσματα πάντως είναι θετικά με τους αθλητές μας να δείχνουν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν μεγάλες ομάδες όπως αυτή του Πανιωνίου. Συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και πάνω απ’ όλα εύχομαι να υπάρχει υγεία ώστε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία".

Keywords
Τυχαία Θέματα