ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ | Υπογράφει ο Πιανιτζιάνι

Έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι, ο οποίος αύριο θα μεταβεί στην Πόλη για να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιθανολογείται ότι ο Ιταλός τεχνικός θα αναλάβει και επίσημα το "τιμόνι" της τουρκικής ομάδας και μάλιστα το Σάββατο (23/6) θα πάρει το αεροπλάνο για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα συναντηθεί με τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Παράλληλα, η Φενέρμπαχτσε θα κάνει προσπάθεια ώστε να πλαισιώσει τον Πιανιτζιάνι με τον Λούκα Νταλμόντε, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σκαβολίνι.

Θυμίζουμε ότι ο 49χρονος κόουτς είναι ένας από τους άμεσους συνεργάτες του πρώην προπονητή της Σιένα στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα