ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Πετάει για Αγγλία η Εθνική Γυναικών

Η Εθνική ομάδα των Γυναικών είναι έτοιμη να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό το Λονδίνο όπου θα διεξαχθεί το Διεθνές Τουρνουά (25/5).

Η Εθνική μας ομάδα θα δώσει το παρόν στο τουρνουά προκειμένου να τεστάρει τις δυνάμεις εν όψει των Προκριματικών του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος του 2015. Αντίπαλες ομάδες θα είναι η Γερμανία, Ισραήλ και Μ.Βρετανία.

Μιλώντας για τους αγώνες η Τούλα Καλέντζου ανέφερε: «Βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Πάμε στην Αγγλία για τα πρώτα φιλικά, καθώς τόσο καιρό παίζαμε κάποια ματς προπονητικού χαρακτήρα

με ανδρικές ομάδες. Τώρα θα βγουν τα πρώτα συμπεράσματα. Θα μπούμε στους ρυθμούς που πρέπει και στόχος μας σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια είναι να κερδίσουμε όσο περισσότερα πράγματα μπορούμε. Θέλουμε να βελτιώσουμε στο επόμενο διάστημα κάποια στοιχεία που πρέπει στο παιχνίδι μας, ώστε να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτερα στις επίσημες υποχρεώσεις μας».

Η αποστολή της Εθνικής αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Ζωή Δημητράκου, Εβίνα Σταμάτη, Τούλα Καλέντζου, Άρτεμις Σπανού, Πελαγία Παπαμιχαήλ, Όλα Χατζηνικολάου, Αφροδίτη Κοσμά, Αγγελική Νικολοπούλου, Λολίτα Λύμουρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Θεοδώρα Παντέλη, Ασπασία Καλαμπάκου, Άννα Σπυριδοπούλου και Φαίδρα Σκιαδοπούλου.


Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο 25 Μαΐου
(16:30) Ελλάδα - Γερμανία
(19:00) Μ. Βρετανία - Ισραήλ

Κυριακή 26 Μαΐου
(16:30) Ελλάδα – Ισραήλ
(19:00) Γερμανία – Μ. Βρετανία

Δευτέρα 27 Μαΐου
(16:30) Ισραήλ - Γερμανία
(19:00) Βρετανία - Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα