ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Δάγλας: "Κερδίσαμε σεβασμό"

Η Εθνική Γυναικών δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το Ευρωμπάσκετ του 2013, αλλά κέρδισε τον σεβασμό όπως δήλωσε και ο Αλέκος Δάγλας μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Λουξεμβούργο.

"Θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στα κορίτσια για τη συνεργασία που είχαμε. Ο στόχος δεν επετεύχθη, αλλά η ομάδα κέρδισε το σεβασμό. Σταθήκαμε άτυχοι, μένουμε εκτός Ευρωμπάσκετ μέσα από μια ισοβαθμία με τη Λετονία. Ξέραμε

ότι η ομάδα είναι καινούρια και προσπαθούσαμε να διαχειριστούμε τις απουσίες στον επιθετικό τομέα τόσο της Μάλτση, όσο και της Καλτσίδου", είπε αρχικά ο ομοσπονδιακός μας προπονητής και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Η συνολική εικόνα της ομάδας είναι ικανοποιητική και πρέπει να στηριχθεί από όλους για να φέρει επιτυχίες. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τον Μάγειρα και τον Μαύρο, τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές, τον Χριστόδουλο Οικονομίδη για τη βοήθειά του και την ΕΟΚ για τη στήριξη. Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι για μένα".

Η Φαίδρα Σκιαδοπούλου, η κορυφαία της αναμέτρησης με το Λουξεμβούργο δήλωσε από την πλευρά της πως "δυστυχώς δεν καταφέραμε να προκριθούμε. Η προσπάθεια από όλες τις πλευρές ήταν πολύ μεγάλη. Και από τις παίκτριες και από το τεχνικό επιτελείο. Προσπαθήσαμε, ήμασταν αφοσιωμένες στο στόχο μας, στο να πετύχουμε. Αυτή η ομάδα πιστεύω ότι στο μέλλον θα ανταμειφθεί, γιατί όλες ξέρουμε τι θα πει σκληρή δουλειά και έχουμε ψυχή".

Keywords
Τυχαία Θέματα