ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Ζούρος: "Χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά"

Ενότητα και ομαδικότητα περιμένει από την ελληνική ομάδα ο Ηλίας Ζούρος, που δήλωσε ευχαριστημένος από την ως τώρα εικόνα της Εθνικής, αλλά τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται ακόμα δουλειά για να είναι απολύτως έτοιμη.

Ο Έλληνας τεχνικός, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά, στην οποία δηλώσεις έκανε και ο Γιώργος Πρίντεζης.

"Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πούμε είναι ότι χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά. Μπορούμε να φτιάξουμε κάποια πράγματα και να δείξουμε περισσότερα στο παρκέ, όπως

για παράδειγμα στην επίθεση και στο αμυντικό ριμπάουντ.

Πάντως, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και την ομαδικότητα που δείχνουν. Τα παιδιά το ξέρουν ότι όταν είμαστε ενωμένοι και μαχόμαστε, κερδίζουμε. Είναι κάτι που η Εθνική έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν", είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ο Γιώργος Πρίντεζης με την σειρά του, δήλωσε:

"Η Εθνική δουλεύει πολύ και θα συνεχίσει να το κάνει έτσι ώστε να παίξει όμορφο και μοντέρνο μπάσκετ.

Περιμένουμε και τους άλλους παίκτες που είχαν υποχρεώσεις για το ιταλικό πρωτάθλημα να ενσωματωθούν εντελώς στην ομάδα. Ο προπονητής μας βοηθάει, βοηθάει τον καθέναν να εκμεταλλευτεί τα δυνατά του σημεία για το καλό της ομάδας και να την ενισχύσει στην προσπάθεια για την πρόκρισή στο προολυμπιακό τουρνουά".

Για την δική του επιστροφή στην Εθνική ομάδα, ο Έλληνας φόργουορντ είπε: "Δεν έχω πρόβλημα εξοικείωσης. Παρ΄ότι δεν ήμουν στην Εθνική την περσινή σεζόν, γνωρίζω τους περισσότερους παίκτες. Αφομοιώνω πράγματα κάθε μέρα και όλοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα