ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Ζήσης: "Ετοιμοι, στις 4 Σεπτέμβρη" (video)

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν του άρεσε η εικόνα της Εθνικής ομάδας, ενώ εκθείασε και αυτός με τη σειρά του την εμφάνιση του Βασίλη Καββαδά.

«Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας με αρκετά αρνητικά στοιχεία για εμάς, αλλά αυτό μόνο καλό μπορεί να μας κάνει για να τα δούμε και να τα βελτιώσουμε. Είχαμε συνηθίσει να κερδίζουμε παιχνίδια με 30 πόντους, αλλά τώρα δε συνέβη, όμως αυτό που έχει σημασία στην παρούσα φάση είναι όχι το αποτέλεσμα, αλλά να βλέπεις

τι χρειάζεται να βελτιώσεις. Εμείς είχαμε κάποια καλά στοιχεί στο παιχνίδι μας και συνεχίζουμε την προετοιμασία. Συμφωνώ ότι ο Καββαδάς ήταν ο καλύτερος παίκτης, είχε τρομερή ενέργεια μέσα στο γήπεδο και μας βοήθησε. Τώρα βρισκόμαστε στη μέση της προετοιμασίας με πολλή κούραση και δυνατές προπονήσεις και δουλεύουμε πάρα πολύ για να είμαστε έτοιμοι στις 4 Σεπτεμβρίου. Τώρα που αλλάζει η διεξαγωγή των αγώνων και έχουμε 11 παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα όλοι μας είναι χρήσιμοι. Ευχαριστούμε τον κόσμο που γέμισε το κλειστό και ελπίζουμε να έρθει και στο αυριανό παιχνίδι να μας ενισχύσει ».

Keywords
Τυχαία Θέματα