ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Μίσσας: "Δίκαιη η ήττα μας από την Αυστραλία"

Η Εθνική Ανδρών Β’ γνώρισε την ήττα από την Αυστραλία με 87-60 και ο Κώστας Μίσσας τόνισε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και στάθηκε στα σημεία που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα χρειάζεται βελτίωση.

"Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την Εθνική ομάδα της Αυστραλίας που θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σίγουρα η μάχη ήταν άνιση. Παρόλα αυτά για 28 λεπτά δώσαμε μάχες σώμα με σώμα. Στη συνέχεια μείναμε από δυνάμεις και η ήττα ήρθε δίκαια. Τα στοιχεία

που αποκομίσαμε από το παιχνίδι είναι ότι για να είμαστε ανταγωνιστικοί, πρέπει να προσαρμοστούμε στην ταχύτητα και στον τρόπο παιχνιδιού από πλευράς επαφής. Πιστεύω ότι την Δευτέρα θα είμαστε πιο έτοιμοι στα δύο αυτά σημεία", ήταν τα όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Μίσσας, μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στην Αυστραλία.

Ο Μιχάλης Γιαννακίδης από την πλευρά του δήλωσε: "Παίζαμε με μια ομάδα που προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς αγώνες και ξέραμε ότι το έργο μας θα ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολο. Δεν προσαρμοστήκαμε στις συνθήκες του αγώνα γρήγορα, αλλά θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι αύριο".

Keywords
Τυχαία Θέματα