ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ | Δεν μπήκαν τετράδα οι Ανδρες

Ατυχη στάθηκε η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ Κωφών Ανδρών καθώς έχασε στα σημεία με 78-74 από τη Βενεζουέλα με αποτέλεσμα να μείνει εκτός της ημιτελικής φάσης.

Η Εθνική μας ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και αποφασισμένα για να πάρει την νίκη και το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο μέχρι τη τελευταία στιγμή. Μεγαλύτερη διαφορά, αυτή των 6 πόντων που ξέφυγαν και οι 2 ομάδες κάποια στιγμή, δείγμα του ότι το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό. Στη τρίτη περίοδο, οι Έλληνες παίκτες έπαιξαν σπουδαίο μπάσκετ, ακολουθώντας κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή και πέρασαν μπροστά στο σκορ, φτάνοντας μέχρι και

τους 6 πόντους της διαφοράς. Το παιχνίδι όμως, φαινόταν από την αρχή πως θα είναι ακατάλληλο για καρδιακούς. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, δε μπορούσε κανείς να προβλέψει που θα κάτσει η μπίλια, αφού μέχρι και 30 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, στην επίθεση της Ελληνικής ομάδας, κι ενώ βρισκόταν ένα πόντο πίσω, ο Γκανάτσας, υπέπεσε σε κρίσιμο λάθος και στην επίθεση, η διαφορά πήγε στους 3, με δύο εύστοχες βολές του Πατσέκο. Τα εναπομείναντα ελάχιστα δευτερόλεπτα, ήταν διαδικαστικά, στα οποία δεν άλλαξε απολύτως τίποτα, πέραν μιας εύστοχης βολής από μεριάς Βενεζουέλας για να διαμορφωθεί το τελικό 78-74.

Keywords
Τυχαία Θέματα