ΕΣΚΑΣΕ | Τριπλό "μπαμ" στη Λαμία

Μετά από αρκετά χρόνια... απουσίας και μέτριας πορείας στην Α' ΕΣΚΑΣΕ, ο Ιωνικός Λαμίας ετοιμάζεται να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο, έχοντας ως μεγάλο στόχο να προβιβαστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Δημήτρης Ψωρογιάννης βάζει... βαθιά το χέρι στην τσέπη και με συντονισμένες κινήσεις κατάφερε να πάρει τρεις παίκτες υψηλού επιπέδου, οι οποίοι ήταν φέτος αρκετά περιζήτητοι στις εθνικές κατηγορίες.

Η αρχή έγινε με τον Στέλιο Καλεμτζάκη. Ο 28χρονος γκαρντ θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς στην επίθεση και ένα χρήσιμο αμυντικό εργαλείο, προερχόμενος από καλές χρονιές στην Α'

ΕΣΚΑΝΑ με τη Νέα Πέραμο, που του είχαν... σφραγίσει το διαβατήριο για τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας.

Κοντά στο καλάθι έγινε η κίνηση-ματ με την έλευση του Γιώργου Οικονόμου. Ο πρώην σέντερ του Πορφύρα και της Βουλιαγμένης, ήταν επίσης εξαιρετικός πέρυσι στην Α' ΕΣΚΑΝΑ και το τελευταίο διάστημα είχε δεχτεί κρούσεις από ομάδες Γ' Εθνικής.

Το φινάλε έκανε ο... μίστερ άνοδος, Κωνσταντίνος Φώτης! Τη σεζόν 2011-2012 ο 27χρονος γκαρντ είχε συμβάλλει στην άνοδο της Παναγίτσας στη Γ' Εθνικη, ενώ πέρυσι αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για τον Γ.Σ. Κύμης, που προβιβάστηκε επίσης στις εθνικές κατηγορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα