ΕΣΚΑΝΑ | Βλαβιανός: "Μέτρησε η εμπειρία"

Ο Μίλωνας θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα (19.30, κλ. Μοσχάτου) αντιμέτωπος με τον Εθνικό στο τελικό του κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ και ο Θεολόγος Βλαβιανός έβαλε ένα σημαντικό λιθαράκι στην πρόκριση της ομάδας του.

Ο φόργουορντ του Μίλωνα ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του στον ημιτελικό με τον Μανδραϊκό. Ο Βλαβιανός πέτυχε 31 πόντους, ευστόχησε επτά φορές έξω από γραμμή των 6.75, οι πέντε εκ των οποίων στο τελευταίο δεκάλεπτο και ίδιος δήλωσε στο superbasket.gr

πως "το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή. Ξέραμε οτι ο Μανδραικός είναι μια πολύ καλή ομάδα που διεκδικεί την άνοδο στην Γ' Εθνική. Οι ομάδες ήταν σχεδόν ισάξιες, απλά ήμασταν πιο σοβάροι στα κρίσιμα σήμεια και απ' ό,τι φάνηκε και λίγο πιο έμπειροι".

Ο Μίλωνας έχει θέσει ως πρωταρχικό του στόχο το πρωτάθλημα αλλά ένας τελικός δεν γίνεται να σε αφήσει ποτέ αδιάφορο όπως εξήγησε ο Θεολόγος Βλαβιανός. "Στόχος μας απο την αρχή της σεζόν ήταν το πρώταθλημα της Γ' Εθνικής, αλλά θέλουμε και το κύπελλο. Θέλουμε τη νίκη και να κλείσουμε τη χρονιά με ενα τρόπαιο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με σκληρές μονομαχίες και ο καλύτερος ας κερδίσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα