ΕΣΚΑΝΑ | Ανακοίνωση Πόλις κατά της Ένωσης

Η ομάδα νέων του Πόλις δεν θα συμμετάσχει τελικά στο πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Καλλιθέας, μετά από απόφαση της Ένωσης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

"Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε οτι μετά την προφορική έγκριση για την συμμετοχή της ομάδος νέων της ΠΟΛΙΣ στο πρωτάθλημα της Δ΄ΕΣΚΑΝΑ για το 2012-13 ήρθε η επίσημη απάντηση αυτής οτι τελικά δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή

καμιάς ομάδας νέων στα τοπικά πρωταθλήματα της Ενωσης. Ειλικρινά μετά την σημερινή εξέλιξη των πεπραγμένων της Ενωσης ήρθε ο κόμπος στο κτένι και επιτέλους πρέπει να μπει ενα φρένο στην νοοτροπία αυτή ,αυτών των ανθρώπων που ακολουθώντας το ρητό "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" θυμίζοντας άλλες εποχές που όλοι αναμφισβήτητα δε θέλουμε να ξαναζήσουμε. Μπορεί στις εκλογές να έγιναν αυτα που έγιναν και ολοι καταλαβαίνετε τι εννοούμε παρόλο που η επίσημη θέση του σωματείου τάσσονταν υπερ της παραμονής του παρόντος Δ.Σ., μπορει πέρσι να αποστείλλατε στα σωματεία που ανήκουν σε εθνικές κατηγορίες αίτημα συμμετοχής ,για συμμετοχή της αντίστοιχης ομάδας νέων στα τοπικά πρωταθλήματα και με εγγραφή απάντησή μας να ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμά σας και τελικά να εγκρίνετε την συμμετοχή μόνο δυο ομάδων (Πανιωνίου και Ικάρου) κατα αυθαίρετο τρόπο μάλιστα στην Β΄ΕΣΚΑΝΑ απευθείας χωρίς κάποια αξιολογικά κριτήρια και μη δίνοντας ποτέ επαρκής εξηγήσεις στα σωματεία και τώρα να δηλώνετε κιόλας οτι δεν θυμάστε ότι αποδεχθηκαμε το αιτημα σας με ιδιαιτερη χαρα και ικανοποιηση... αφού ο Προεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, όπως υποστηριζει, ουδέποτε του γνωστοποιήθηκε μια τέτοια δήλωση συμμετοχής !!!!!!!!!!
Τότε αφού δεν σέβεστε το μεράκι μας για ανάπτυξη και ισονομία, αφού ακόμα και σήμερα αντίστοιχες ομάδες στην ΕΣΚΑ οπως ο Παναθηναϊκός, Μαρούσι , Αμύντας , Χολαργός και αλλες ομάδες ,συμμετέχουν κανονικά στα τοπικά πρωταθλήματά της, ξεκινώντας απο την Δ΄ΕΣΚΑ όπως επιβάλλει η λογική, τουλάχιστον σεβαστείτε αυτές τις ψυχές αυτών των νέων παιδιών που ουσιαστικά φαίνεται ότι ο σύλλογος εμπαίζει μαζι τους, κοροιδεύοντάς τα, δυο μηνες τώρα. Κρίμα και πάλι κρίμα και μακάρι η αντρική ομάδα να βρει την δύναμη να σταθεί στην Γ΄Εθνικη κατηγορία και να μην επιστρέψει ποτέ στους κόλπους της Ενώσεώς της.

Με πίκρα και αγανάκτηση,
Μπογδανίδης Αχιλλεας, Μέλος Δ.Σ. "

Keywords
Τυχαία Θέματα