ΕΣΚΑ | Δ’ Ανδρών: Ετοιμάζει "βόμβα" με Παντελιάδη ο Κούρος!

Μεταγραφικό "μπαμ" από την ΑΕΣΑΦ Κούρος, που με βάση το ρεπορτάζ του "sportcity.gr" έδωσε τα χέρια με τον Σπύρο Παντελιάδη, προκειμένου ο 36χρονος γκαρντ να αγωνιστεί τη νέα σεζόν για λογαριασμό της ομάδας της Αναβύσσου και παράλληλα να εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εν λόγω ιστοσελίδας, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί

η "βόμβα" είναι να "πέσουν" οι υπογραφές.

Ο Σπύρος Παντελιάδης γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 1977, έχει ύψος 1,90μ. και αγωνίζεται στη θέση του πόιντ γκαρντ. Έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Έσπερο, Μαρούσι, ΑΕΚ, Ιωνικό Ν.Φ., ΠΑΟΚ, Άρη και Κολοσσό Ρόδου, ενώ από το 2011 βρισκόταν στον Πόλις Καλλιθέας. Επιπλέον έχει και ευρωπαϊκές εμπειρίες, καθώς έχει παίξει για λογαριασμό της ισπανικής Ουέλβα και των Σκαϊλάινερς της Φρανκφούρτης. Το 2001 στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας με την ΑΕΚ και το 2002 κατέκτησε με την ίδια ομάδα το Πρωτάθλημα Ελλάδας. Υπήρξε, επίσης, διεθνής με την Εθνική Παίδων (κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 1993, την Εθνική Εφήβων και την Εθνική Ελπίδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα