ΕΣΚΑ | Απόψε έχει τελικό!

Στις 21:00 το βράδυ διεξάγεται απόψε ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ανδρών της ΕΣΚΑ, όπου αντιμέτωπες τίθενται οι ομάδες του Ψυχικού και του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας αμφότερες με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της κούπας.

Το κλειστό της Εργάνης αναμένεται να βάλει τα... καλά του σήμερα, καθώς θα υποδεχτεί πλήθος κόσμου που θα βρεθεί στο Βύρωνα για να παρακολουθήσει από κοντά αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση.

Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν σε αγώνα

κατάταξης για την άνοδο στην Β' Εθνική, σε περίπτωση που προκύψουν κενές θέσεις στο πρωτάθλημα της σεζόν 2012-2013, με τον Ιωνικό να επικρατεί 69-61. Απόψε το συγκρότημα Σπύρου Σταθούλη θα επιδιώξει να κερδίσει και πάλι και συνάμα να επαναλάβει την επιτυχία του 2010, όταν στο ίδιο γυμναστήριο νίκησε την Ένωση Ιλίου και αναδείχθηκε Κυπελλούχος. Ο έμπειρος προπονητής του ιστορικού σωματείου από τη Νέα Φιλαδέλφεια δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γραμματικό και Μαυραγάνη, καθώς ο πρώτος έχει στρατευτεί, ενώ ο δεύτερος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τη θλάση που τον ταλαιπωρεί.

Από την άλλη, ο Γιώργος Ρεμεντέλας θέλει να δει από τους παίκτες του να τα δίνουν όλα και να εμφανιστούν στο παρκέ έτοιμοι για... εκδίκηση για την ήττα από τον Ιωνικό πριν από λίγες ημέρες, ώστε να καταφέρουν αυτοί τελικά να σηκώσουν το τρόπαιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα