ΕΣΑΚΕ | Τέιλορ: "Με λατρεύουν, τους αγαπάω!"

Σαν να βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του αισθάνεται στην Καβάλα ο MVP της 22ης αγωνιστικής της Α1, Μάικ Τέιλορ, ο οποίος δήλωσε πολύ χαρούμενος για το γεγονός πως το προσωπικό του επίτευγμα συνδυάστηκε υπέροχα με τη νίκη της ομάδας του.

Ο 26χρονος γκαρντ τα έβαζε κυριολεκτικά από παντού, οδηγώντας το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίφτη στην επικράτηση κόντρα στον ΚΑΟΔ, καθώς πέτυχε 40 πόντους (4/5β., 6/11δίπ,

8/13τρίπ.), κατέβασε 3 ριμπάουντ, έκλεψε 3 μπάλες και μοίρασε 4 έτοιμα καλάθια στους συμπαίκτες του σε περίπου 39 λεπτά συμμετοχής.

Ο Αμερικανός άσος με αυτή την εντυπωσιακή επίδοσή του, συγκέντρωσε 40 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ και άφησε στη δεύτερη θέση τον Μπρεντ Πέτγουεϊ (28β.) του ΑΓΟΡ.

O Mάικ Τέιλορ, μιλώντας για το γεγονός της ανάδειξης του ως πολυτιμότερου παίκτη, ανέφερε: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που η ανάδειξη μου ως MVP της αγωνιστικής συνοδεύτηκε με μία μεγάλη νίκη της ομάδας. Αισθάνομαι πολύ καλά στην Καβάλα και αυτό μου βγαίνει στο γήπεδο. Χαίρομαι που κάνω ευτυχισμένους όλους αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται στο γήπεδο κα μας στηρίζουν. Δείχνουν ότι με λατρεύουν, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα μου στην κερκίδα και θέλω να τους πω ότι και εγώ τους αγαπώ. Αισθάνομαι ότι είμαι ένας από αυτούς. Στην Καβάλα νοιώθω όπως στην οικογένεια μου. Η διοίκηση είναι στο πλευρό μας και όλοι μαζί, προπονητικό τιμ και παίκτες, ήμαστε ενωμένοι σαν γροθιά. Με αυτή νίκη μπαίνουμε στα play offs, όπου θα στραφεί και η προσοχή από εδώ και πέρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα